Gevelreiniging

gevelreiniging

Is uw gevel aan een reinigingsbeurt en een onderhoudsbeurt toe? Dan bent u bij Onderhoudsbedrijf Breda aan het juiste adres. Wij leveren onze diensten aan zowel particuliere klanten als aan zakelijke klanten, dus of het nu gaat om uw woning of om uw bedrijfspand, wij staan voor u klaar.

Regelmatige gevelreiniging

Het regelmatig laten reinigen van uw gevel is erg belangrijk. Vuil kan er namelijk voor zorgen dat uw gevel wordt aangetast, wat er uiteindelijk tot kan leiden dat de geval moet worden gerestaureerd. En dat wilt u natuurlijk liever niet. Zorg er dus voor dat u er op let dat u periodiek onderhoud laat plegen en uw gevel niet in verval laat raken.

Wij komen bij u langs

Om u goed te kunnen adviseren over het soort gevelreiniging en de methode van gevelreiniging die op uw gevel moet worden toegepast, komen wij bij u langs om uw gevel te inspecteren. Alleen op die manier kunnen wij u goed advies geven over de staat van uw gevel en de mogelijkheden die op uw gevel van toepassing zijn.

Keuze voor reiniging

Het soort gevelreiniging en de methode die kan worden toegepast, is namelijk afhankelijk van een aantal aspecten. Zo is het belangrijk om te kijken naar het materiaal waaruit uw gevel is opgebouwd, de ligging van het gebouw, de bereikbaarheid van de gevel en het soort vuil dat op de gevel terecht is gekomen. Al deze dingen spelen mee in de keuze voor het soort gevelreiniging en de methode die moet worden toegepast.

Is uw gevel aan reiniging toe?

Met onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Wij hopen dat u het niet zo ver laat komen, maar ook als uw gevel erg aangetast is door het aanwezige vuil zijn wij in staat deze weer volledig te herstellen. Neem dan ook zeker contact met ons op als u denkt dat uw gevel aan een reiniging toe is.