Stadswandeling Amsterdam

StadswandelingAmsterdam is een stad met een grote historie en zeer veel cultureel erfgoed.
Omdat het de hoofdstad van Nederland is, worden er vele, de wereld aansprekende, evenementen georganiseerd die grote aantallen bezoekers trekken. Denk aan een van Gogh – of een Rembrandtjaar, of aan tsaar Peter de Grote, denk aan Sail Amsterdam, het Grachtenfestival, denk aan diverse sport- en muziekevenementen. Deelname aan zo’n evenement kan uitstekend worden gecombineerd met het maken van een stadswandeling Amsterdam. Die moet u dan misschien wel maken in een deel van de stad die op dat moment wat minder druk is.
De stad is zo groot dat u keuzes moet maken, net zoals dat het geval is bij bijvoorbeeld de stadswandeling Rotterdam. Beide steden hebben bijvoorbeeld havens. Storytrail, specialist in de organisatie van stadswandelingen helpt u daarbij graag.

Stadswandeling Amsterdam, te voet of anders?

De naam stadswandeling Amsterdam zegt het al. Het is een wandeling. Maar omdat er in Amsterdam zoveel te zien is, zijn er combinaties te maken met andere middelen van vervoer. Natuurlijk denkt u dan aan een rondvaartboot, die een beter en rustiger zicht geeft op de monumentale herenhuizen en andere, ook moderne gebouwen aan de grachten en het IJ. Maar u kunt ook kiezen voor een step of een segway, mogelijkheden te over. En de tram brengt u overal.

Stadswandeling Amsterdam, individueel of georganiseerd?Storytrail stadswandeling Amsterdam

U kunt ervoor kiezen om een stadswandeling Amsterdam individueel of georganiseerd te maken.
U kunt in beide gevallen gebruik maken van een gids of alles alleen op touw zetten. Het inhuren van een gids privé is uiteraard duurder. De gidsen in Amsterdam zijn eraan gewend ook in andere talen te spreken.
Storytrail denkt graag met u mee, vraagt wat u precies voor ogen staat en oppert mogelijkheden waar u bij het maken van een stadswandeling Amsterdam misschien niet gedacht hebt.