Statafels kopen bij Stoere Houten Meubelen

StatafelBent u van plan een statafel te kopen? Een statafel van mooi en stevig materiaal, dat gemakkelijk te bewerken is en met een fraai design? Dan bent u bij Stoere Houten Meubels aan het juiste adres. Wij verkopen onder andere statafels aan zowel de particuliere markt als de zakelijke markt en zijn daarmee toegankelijk voor een grote groep mensen.

Gemakkelijk in gebruik

De statafels in ons assortiment hebben een steigerhouten look en hebben daardoor een stoere en robuuste uitstraling. Onze statafels kunnen buiten gebruikt worden, in de tuin of op balkon, maar zijn ook zeer geschikt voor binnen. Met deze tafels heeft u tijdens een feestje altijd genoeg ruimte als er veel mensen aanwezig zijn en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Onze statafels kunnen gebruikt worden waar ze in eerste instantie voor bedoeld zijn, namelijk aan staan. Het is echter ook mogelijk om er vier bijpassende krukken bij te kopen, waardoor u ook aan de tafel kunt gaan zitten. Deze krukken zijn van hetzelfde materiaal en hebben hetzelfde design als de statafel.

Klik hier om direct uw statafel te kopen.

SteigerhoutStatafel

Steigerhout is een houtsoort dat gemakkelijk te bewerken is. Hierdoor kunt u de statafel niet alleen gemakkelijk schoonmaken, maar u kunt de tafel ook afwerken zoals u dat wilt. Bovendien is hout een materiaal dat zich makkelijk laat combineren met de rest van een interieur of buitenomgeving. Een statafel past qua design dus in vrijwel iedere tuin of woning. Steigerhout is goed bestand tegen diverse weersomstandigheden. Het is dus geen probleem om uw statafel na aankoop buiten te laten staan.

Montage

Het monteren van de statafel is een simpel klusje. De handleiding en het materiaal dat nodig is om de tafel te monteren, wordt bij de statafel geleverd. Ziet u het toch niet zitten om de statafel na aankoop zelf te monteren, dan doen wij dat tegen een kleine meerprijs natuurlijk graag voor u. Uiteraard is het ook mogelijk om uw aangekochte producten op uw adres af te laten leveren.